Van Ruler Academy logo slider

Strategisch Communicatie Frame

Leer werken met het Communicatie Frame door Betteke zelf!

Gooi het communicatieplan maar in de sloot. Dikke, gedetailleerde plannen zijn uit de tijd. Tegelijkertijd moet je uitkijken dat je je niet laat ondersneeuwen door bergen werk of je dagen volstopt met dingen die er niet echt toe doen. Daarom heb je wel een strategie nodig. Maar niet meer in 70 pagina’s. Het Strategisch Communicatie Frame leert je dat het net zo goed, of misschien nog wel veel beter, op 1A4 kan! 

Ons aanbod

Op basis van onze ervaring met het trainen van individuele professionals en communicatieteams de afgelopen jaren hebben we hier twee trainingen voor ontwikkeld. Beiden zijn incompany te volgen. Voor open inschrijving bieden we de 1-daagse compacte masterclass aan. vanaf 1 februari start de inschrivjing voor 2024 hiervoor. 

Een strategiemodel is een hulpmiddel om te bepalen wat zinvol is om te doen. Het Frame is zo’n hulpmiddel. Veel communicatieteams werken er inmiddels mee. In de intensieve 2-daagse masterclass leer je met je team je eigen communicatiestrategieën maken. Deze 2-daagse masterclass is alleen incompany te volgen.
Wil je kennismaken met het Frame of je kennis erover nog eens opfrissen? Volg dan de 1-daagse compacte masterclass. In deze 1-daagse masterclass oefen je met anderen om de kneepjes van het model te leren kennen. Deze masterclass wordt incompany aangeboden maar ook met open inschrijving. De masterclass van 22 april was een groot succes; op 3 oktober is al volgeboekt. Schrijf je nu snel in voor 26 november. Dit is de laatste optie in 2024
Wil je samen met je team of met teams van zusterorganisaties aan de slag met de 1- of 2-daagse masterclass of heb je belangstelling voor een inspiratiesessie of een coachingtraject? Informeer dan naar de mogelijkheden. Op eigen locatie of wij regelen een geschikte plek!

Waarom het Communicatie frame?

VIDEOTUTORIAL HET STRATEGISCH COMMUNICATIEFRAME

ERVARINGSDESKUNDIGE YVONNE BUWALDA (VESTIA):

”‘Gooi het communicatieplan maar in de sloot’. Dit citaat vond ik al googelend in de aanloop naar een incompany training door Betteke van Ruler. En dat citaat triggerde mij. Hoezo in de sloot? Wat was er mis met het oude, vertrouwde communicatieplan? Dat maakte Betteke goed duidelijk toen zij ons meenam in de wereld van het Strategisch Communicatie Frame. Ik was al snel enthousiast. Hup, de sloot in met dat communicatieplan. Voortaan zouden wij een dynamisch frame gebruiken.”

Benieuwd naar Yvonne’s volledige ervaring met het Strategisch Communicatie Frame?  Lees hier verder