Van Ruler Academy logo slider

Inschrijven voor de wachtlijst

Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen of meer informatie ontvangen over extra masterclasses of incompany trajecten van de Van Ruler Academy. 

Prijzen

BASISPRIJS:
€ 1.995,- (excl. BTW)

LEDENTARIEF:
€ 1.795,- (excl. BTW)

Ledenkorting

Het ledentarief (10% korting) wordt gehanteerd voor abonnees op Adformatie, Binnenlands Bestuur en leden van Logeion.

Groepskorting

Wil je je met 2 of meer personen van één organisatie inschrijven? Dan kom je in aanmerking voor groepskorting. Neem hiervoor contact op met ons via info@vanruleracademy.nl.

Boeken

Alle deelnemers aan deze opleidingen ontvangen naast de benodigde lesmaterialen ook één of twee relevante boeken. Dit wordt toegezonden en is inbegrepen bij de cursusprijs.

Voorwaarden

Tot acht weken voor aanvang van het event (datum ontvangen e-mail telt) kun je kosteloos annuleren. Annulering is uitsluitend mogelijk via info@vanruleracademy.nl

  • Bij annulering na acht tot vier weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op dit evenement zijn specifieke Algemene Voorwaarden van toepassing voor deelname aan een bijeenkomst en de privacyverklaring. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.