Van Ruler Academy logo slider

1-daagse compacte masterclass

Strategisch Communicatie Frame

Wil je kennismaken met het Frame of je kennis erover nog eens opfrissen? Volg dan de 1-daagse compacte masterclass. In deze 1-daagse masterclass oefen je met anderen om de kneepjes van het model te leren kennen.

Deze masterclass wordt incompany aangeboden maar ook met open inschrijving. De masterclass van 22 april was een groot succes; op 3 oktober is al volgeboekt. Schrijf je nu snel in voor 26 november. Dit is de laatste optie in 2024

Kern

Wil je kennis maken met het Strategisch Communicatie Frame? Of wil je je kennis juist opfrissen omdat je niet precies weet hoe je het model het beste kunt gebruiken? In deze 1-daagse masterclass gaan we de hele dag in kleine groepjes oefenen met het Frame en bespreken we de keuzes die de groepjes hebben gemaakt. Want dat is de beste manier om het Frame te leren kennen.

Programma

We starten om 9:30 uur met een korte kennismaking met elkaar en met het Frame. De beste manier om te leren hoe je een communicatiestrategie maakt, is door het heel veel te doen. Dat is dan ook precies wat we deze dag doen. In de ochtend gaan we in groepjes met elkaar aan de slag om een communicatiestrategie te maken met het Frame. In de middag doen we dat nog een keer dunnetjes over. Tussendoor bespreken we de achtergronden van het model en de manieren waarop je het kunt inzetten. Zo komen alle ins en outs van het Frame vanzelf aan de orde en ga je om 16:30 met een hoop kennis en kunde naar huis!

Voor wie

Voor iedereen die een paar jaar ervaring heeft in het communicatievak en een serieuze gesprekspartner wil worden voor opdrachtgever of klant.

Werkwijze

We oefenen de hele dag en praten tussentijds steeds over wat we hebben gedaan. Het is aan te bevelen om van tevoren het boekje Strategisch Communicatie Frame II te lezen zodat je al vast iets weet over het model en de methodiek.

Docent

Docente van deze masterclass is Betteke van Ruler.

Inclusief boek & Certificaat

Alle deelnemers aan deze masterclass ontvangen het nieuwe compacte boekje ‘Strategisch Communicatie Frame II’ van Betteke van Ruler. Deze wordt na inschrijving toegezonden ter voorbereiding van de masterclass

Aan het einde van de masterclass ontvang je een officieel certificaat van deelneming.

Data en locaties

Open Inschrijving

03 oktober 2024 (VOL)Utrecht
26 november 2024 (Schrijf je nu in!)Utrecht
Locatie: Witte Vosch, Utrecht

Prijzen

BASISPRIJS: € 995,- (excl. btw)

LEDENTARIEF: € 845,- (excl. btw)

Het ledentarief (150 korting) wordt gehanteerd voor  leden van Logeion.

Voor groepen van 2, 3 of 4 personen hanteren we extra groepskorting. (zie bij de registratie)

Testimonials