Van Ruler Academy logo slider

Masterclasses

Communicatie in Positie

2-daagse masterclass

Als iedereen communiceert, wat doe je dan als communicatieprofessional? Maak van jouw specialisme een productiefactor, in betekenis vergelijkbaar met grondstoffen, arbeid en geld.

Docent: Betteke van Ruler
Eerstvolgende startdatum:
donderdag 29 september 2022
LEEs MEER

Strategisch Communicatie Frame

2-daagse masterclass

Gooi het communicatieplan maar in de sloot. Dikke, gedetailleerde plannen zijn uit de tijd. Tegelijkertijd moet je uitkijken dat je je niet laat ondersneeuwen door bergen werk…

Docent: Betteke van Ruler
Eerstvolgende startdata:
maandag 26 september en donderdag 10 november 2022
LEEs MEER

Groepskorting
Wil je je met 2 of meer personen van één organisatie inschrijven? Dan kom je in aanmerking voor groepskorting. Neem hiervoor contact op met ons via info@vanruleracademy.nl.

Korting voor leden
Het ledentarief (10% korting) wordt gehanteerd voor abonnees op Adformatie (voorheen vakblad Communicatie) en leden van Logeion.

Maatwerk
Het permanent opleiden van jezelf of jouw team is een essentieel onderdeel in een economie waar meer en meer met kennis wordt geconcurreerd.

Het team achter de Van Ruler Academy heeft ruime ervaring in het opleiden en motiveren van professionals. Dit doen we via de door ons georganiseerde open programma’s, congressen en praktijkdagen. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het ontwikkelen van diverse opleiding- en eventconcepten voor bedrijven, overheidsinstaties en instellingen.

Voor meer informatie bel of mail Rogier Mulder (06 52 81 40 91 of rogiermulder@hashtagverder.nl).