Van Ruler Academy logo slider

Masterclasses

Strategisch Communicatie Frame

2-daagse masterclass

Gooi het communicatieplan maar in de sloot. Dikke, gedetailleerde plannen zijn uit de tijd. Tegelijkertijd moet je uitkijken dat je je niet laat ondersneeuwen door bergen werk…

Docent: Betteke van Ruler
Eerstvolgende startdata:
maandag 6 november 2023 (VOL)
Schrijf je nu in voor de wachtlijst!
LEEs MEER

De laatste ronde masterclasses

Let op! alleen nog in 2023 te volgen

Wie nog een masterclass van Betteke wil volgen, krijgt dit jaar de laatste kans.

Na negen jaar stopt ze met de Van Ruler Academy. Voor de zomer nog twee groepen (maart en april) en wellicht in oktober een aller laatste kans!

 

 

LEEs MEER

Maatwerk | Incompany trajecten (vanaf 10 personen)

alleen na 15 september nog beperkt mogelijk

Wil je samen met je team aan de slag met het Communicatieframe en door Betteke hierin getraind worden? Hier zijn voor 2023 nog enkele mogelijkheden!

Informeer snel naar de mogelijkheden die we bieden op het gebied van incompany trajecten.

 

LEEs MEER

Groepskorting
Wil je je met 2 of meer personen van één organisatie inschrijven? Dan kom je in aanmerking voor groepskorting. Neem hiervoor contact op met ons via info@vanruleracademy.nl.

Korting voor leden
Het ledentarief (10% korting) wordt gehanteerd voor abonnees op Adformatie (voorheen vakblad Communicatie) en leden van Logeion.

Maatwerk
Het permanent opleiden van jezelf of jouw team is een essentieel onderdeel in een economie waar meer en meer met kennis wordt geconcurreerd.

Het team achter de Van Ruler Academy heeft ruime ervaring in het opleiden en motiveren van professionals. Dit doen we via de door ons georganiseerde open programma’s, congressen en praktijkdagen. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het ontwikkelen van diverse opleiding- en eventconcepten voor bedrijven, overheidsinstaties en instellingen.

Voor meer informatie bel of mail Rogier Mulder (06 52 81 40 91 of rogiermulder@pino.nl).