Van Ruler Academy

Masterclasses

Communicatie in positie

3-daagse masterclass

Als iedereen communiceert, wat doe je dan als communicatieprofessional? Maak van jouw specialisme een productiefactor, in betekenis vergelijkbaar met grondstoffen, arbeid en geld.

Docent: Betteke van Ruler

Eerstvolgende masterclass:
8, 15 & 22 maart 2021

De wendbare communicatieprofessional

1-daagse masterclass (in-company)

Belofte: na het volgen van deze masterclass wordt je werk veel leuker en je effectiviteit veel groter.

Docent: Betteke van Ruler

Deze masterclass is alleen te volgen als in-company training.

Strategisch Communicatie Frame

3-daagse masterclass

De ontwikkelmethode van Het Strategisch Communicatie Frame leert je in 2 dagen dat een loepzuivere strategie net zo goed op 1 A4’tje kan!

Docent: Betteke van Ruler

Eerstvolgende masterclass:
1, 8 & 15 februari 2021

Groepskorting
Wil je je met 2 of meer personen van één organisatie inschrijven? Dan kom je in aanmerking voor groepskorting. Neem hiervoor contact op met ons via info@vanruleracademy.nl.

Korting voor leden
Het ledentarief (10% korting) wordt gehanteerd voor abonnees op Adformatie (voorheen vakblad Communicatie) en leden van Logeion.

Maatwerk
Het permanent opleiden van jezelf of jouw team is een essentieel onderdeel in een economie waar meer en meer met kennis wordt geconcurreerd.

Het team achter de Van Ruler Academy heeft ruime ervaring in het opleiden en motiveren van professionals. Dit doen we via de door ons georganiseerde open programma’s, congressen en praktijkdagen. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het ontwikkelen van diverse opleiding- en eventconcepten voor bedrijven, overheidsinstaties en instellingen.

Voor meer informatie bel of mail Rogier Mulder (06 52 71 40 91 of rogiermulder@hashtagverder.nl).

Haal de Van Ruler Academy in huis!
Wil je beter worden in wat je doet? Wil je een scherpere positionering van je afdeling? Worstel je met je communicatiestrategie? Haal de Van Ruler Academy in huis met een in-company training voor het hele team.

10% korting voor abonnees en leden van Adformatie en Logeion Schrijf je direct in