Van Ruler Academy

Inschrijven voor het Communication Leadership Program

Meld je aan voor het Communication Leadership Program door onderstaande inschrijfformulier in te vullen.

Prijzen

BASISPRIJS:
€ 2.495,- (excl. BTW)

LEDENTARIEF:
€ 2.295,- (excl. BTW)

Ledenkorting

Het ledentarief (10% korting) wordt gehanteerd voor abonnees op Adformatie (voorheen vakblad Communicatie) en leden van Logeion.

Groepskorting

Wil je je met 2 of meer personen van één organisatie inschrijven? Dan kom je in aanmerking voor groepskorting. Neem hiervoor contact op met ons via info@vanruleracademy.nl.

Inclusief maaltijd

Tijdens de pauze van het Communication Leadership Program wordt de deelnemers een lichte maaltijd aangeboden. Geef op het inschrijfformulier eventuele allergieën of dieetwensen door .

Voorwaarden

Tot acht weken voor aanvang van het event (datum ontvangen e-mail telt) kun je kosteloos annuleren. Annulering is uitsluitend mogelijk via info@vanruleracademy.nl

  • Bij annulering na acht tot vier weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op dit evenement zijn specifieke Algemene Voorwaarden van toepassing voor deelname aan een bijeenkomst en de privacyverklaring. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Vragen over een masterclass of inschrijving? Neem contact op