Van Ruler Academy logo pijl

CommTalk: Communicatie in Positie

Van Ruler Academy - Cover Communicatie in positie

Ontbreekt het in jouw organisatie aan een realistisch idee over wat communicatie kan bijdragen? Word je er steeds te laat bijgehaald? Wordt jouw expertise niet op waarde geschat? Is communicatie nog geen thema op managementniveau? Vraag je je af hoe je anderen kunt meenemen in jouw visie op communicatie?

Met de methode van Het Communicatiehuis ontwikkel je samen met de andere deelnemers je eigen visie op communicatie en op jouw rol als communicatieprofessional. We bespreken bovendien hoe je met anderen het gesprek aan kunt gaan over zaken als de ideale ‘stijl van het huis’ en wie welke rol kan spelen. Daarmee komt communicatie in het hart van de organisatie en wordt ineens veel logischer wat jouw toegevoegde waarde als communicatieprofessional is.

Zo breng je communicatie in de positie waarin het hoort, als vak van specialisten én als competentie van iedereen. Zo maak je van jouw specialisme een productiefactor in iedere organisatie, vergelijkbaar met grondstoffen, arbeid en geld.

Op vrijdag 24 september gaf Betteke van Ruler met drie andere ervaringsdeskundigen een kennismaking met Communicatie in Positie. Gespreksleider: 
Betteke van Ruler, auteur Handboek Communicatiestrategie

Gasten: 

  • Karin Jansen, Stafmanager Marketing en Communicatie  – Woordvoerder | MBO Rijn IJssel
  • Krijn Weeda, Communicatieadviseur | Weeda Communicatie
  • Chantal Kolleman, Communicatie- en Organisatieprofessional | de C van

De video is een opname van onze kennissessie van 24 september 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn